Pressemeddelelser
Publiceret den: 07-02-2017
På mindre end 2 år er ElsborgMaribo stormet frem på den danske musikscene og har markeret sig som en duo, der ikke er til at komme udenom.

I januar 2016 var ElsborgMaribo blandt de 6 finalister, der dystede om at vinde årets Talentpris ved Dansktop Prisen. I år er ElsborgMaribo nomineret til Dansktop Prisen 2017 som årets Dansktop Gruppe, sammen Kandis og Maud & Mænd. ElsborgMaribo er desuden nomineret i kategorien ”Familie Journals Læserpris”.

Det er i det hele taget gået i raketfart for duoen, siden de første gang stod på scenen i Boxen i Herning i Januar 2016:

• Følgerne på Facebook strømmer til, og flere af deres videoer er set mere end 100.000 gange.

• 2.500 solgte eksemplarer af støttesinglen ”Sammen kan vi mere end vi tror” betyder, at duoen i starten af 2017 er klar til at overrække en check på mere end 25.000 kr. til Julemærkefonden

• ElsborgMaribo er i denne sæson at finde rundt på flere af landets store scener, hvor de bl.a. optræder til Sommersang i Mariehaven (Hjemsted for Helge Engelbrecht og Neighbours) og Sommersang på Sjælland med navne som Birthe Kjær, Brødrene Olsen og Stig Rossen og ikke mindst på den populære sydfynske ø-festival Love IN, Skarø.

• Senest kunne ElsborgMaribo opleves på turné med Peter Vesth, hvor de turnerede landet rundt med juleshowet ”Jul med Peter Vesth og venner” i slutningen af 2016.

• 15 uger på DR Dansktoppen, P5 med sangen ”Vandreland” heraf 2 uger på første pladsen. Sangen opnåede desuden en 6.plads på DR’s officielle liste over årets 20 mest populære Dansktopsange i 2016. Duoen er atter aktuel på Dansktoppen med en ny single: ”En kærlighedssang” pt. 2 uger på 2. pladsen.

Duoen indspiller, skriver og udgiver selv deres musik, og med en aldersforskel på mere end 30 år, udgør Mette Elsborg og Erik Maribos duonen unik og spændende konstellation, der resulterer i musik, der har rødder i alt fra dansktoppen og country/folkemusik til viser, blues og rock ’n’ roll.

_________________________________________

Brugerne på Facebook siger bla.om ElsborgMaribo:
”Hårene rejser sig på armene!, Fantastisk sunget, super godt produceret, følelsen af at være 100% tilstede, og være omfavnet, samt alle de lækre detaljer, der er lagt bag. Endelig nogen der er blevet ved til tingene ikke kun var "godt" men perfekt, og lige et stykke over det!”

”Jeg har lige hørt jeres cd til ende, jeg kan slet ikke få armene ned af begejstring”

”Det er livets bedste vitaminpille at høre på jer, og ikke mindst din fantastiske sangstemme”

”En suveræn sangstemme og en legesyg guitarist, et par akustiske guitarer og en dejlig sang, så bliver det ikke bedre”

”Mette Elsborg. Du synger dejligt og du har "godt fat i sproget" du bruger konsonanter og vokaler rigtigt godt, når du synger sådan en langsom melodi. Din klang og dine lækre knæk ville være guld værd hvis du sang country, og jeg tror du ville kunne synge denne genre på dansk også, uden det blev plat.” Ivan Pedersen, tidligere ”Laban”

”Jeres måde at formidle almengyldige menneskelige følelser, som alle kan forstå, er dybt rørende og rasende dygtigt udført. I har mange gange givet mig tårer i øjnene” Johan Isbrand, journalist på Familiejournal
Kontaktperson:
Mette Elsborg
Telefon:29602550
 
Afsender:
ElsborgMaribo I/S
Langemarken 43
5762 Vester Skerninge
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse