Pressemeddelelser
Publiceret den: 07-02-2017
Så er foråret endelig på vej, og det er tid til at få vinteren ud af haven og få skabt forårsstemning i stedet. Den bedste måde at gøre dette på, er ved at finde havekrukkerne frem og plante dem til med smukke forårsblomster.

Hos import- og engrosfirmaet Grama Design har man specialiseret sig i smukke, enkle og tidløse krukker, som passer perfekt til den skandinaviske stil.

Krukkerne er håndlavede og fremstillet i en smuk chokoladebrun farve, som spiller godt op til havens øvrige farver, uden at stjæle billedet fra planterne i krukkerne.

Find en god solrig plads foran huset eller på terrassen. Disse steder er velegnet til krukker eller smukke krukkesamlinger, og man kan hurtigt og tidligt få en dejlig forårsstemning i haven.

De smukke terracotta krukker fra Grama Design er bæredygtigt produceret. Leret til krukkerne stammer fra Mekong Deltaet i Vietnam, hvor det bliver gravet ud af rismarkerne. Alle krukkerne bliver lavet i hånden, hvorfor hver enkelt krukke er unik.

Ved brænding af krukkerne bruges der meget energi, men Grama Designs leverandører bruger risskaller, som er et affaldsprodukt fra risproduktionen, som brændsel i krukkeproduktionen.

Efter brænding bliver asken bragt ud til rismarkerne, hvor den bliver brugt som gødning.

Hent mere inspiration på www.gramadesign.dk.

Nærmeste forhandler kan oplyses ved henvendelse til Grama Design, tlf. +45 8642 3702 / info@gramadesign.dk.

Billedtekst:
Her har man mikset forskellige designs i de smukke chokoladebrune terracotta krukker og tilplantet dem med tulipaner, som står smukt hele foråret.
Kontaktperson:
Trine Gram Dalby
Telefon:86423702
 
Afsender:
Grama Design ApS
Horsemosevej 8
8586 Ørum Djurs
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse