Pressemeddelelser
Publiceret den: 07-02-2017
Nu skal det være muligt for alle at få hjælp til at bearbejde ubehagelige og traumatiske oplevelser.

Det er Mette Glargaard, foredragsholder og mentor, der har taget initiativ til at skabe et gratis onlinekursus, der giver mennesker konkrete redskaber til at håndtere svære oplevelser.

Hvad enten det er overfald eller overgreb, psykisk manipulation eller vold, så kan redskaberne bruges til at komme videre og ikke sidde fast i de negative følelser.

Mette Glargaard, som sidste år skabte succeskogebogen "Mad der gør glad", som indbragte Julemærkefonden 25.000 kroner, har i 2017 valgt at fokusere på redskaber til ubehagelige oplevelser.

- Det er vigtigt, at vi, der har overskud, bruger kræfter på de mennesker, som ikke har overskud. Ellers bliver vores gode intentioner om et velfærdssamfund bare til floskler, siger Mette Glargaard

Traumer kan være mange ting. Følelsesmæssige og/eller fysiske. Men forskellen på et chok og traumer er, at hvor chokket som regel er noget forbigående, så fortsætter traumet med at påvirke os.

Spændinger, angst, ked af det, irritation og utryghed kan være nogle af følgerne.

Rigtig mange danskere oplever noget traumatisk - i barndommen eller i voksenlivet - men i Danmark er det stadig ikke almindeligt at tale om sine oplevelser, og derfor kan mange komme til at føle sig alene og forkerte og genopleve den magtesløshed, de oplevede under den oprindelige episode.

Mette Glargaard kom i kontakt med folkene bag Invicto.dk som fortalte om deres arbejde med at skabe en platform til mennesker, der har oplevet noget traumatisk og i sommeren 2016 holdt Mette et gratis foredrag for Invictos medlemmer om sin egen opvækst og vejen ud på den anden side.

Nu bliver det altså muligt at få fingrene i nogle af mentorens traumeværktøjer - ganske gratis.

På www.metteglargaard.dk/av kan du læse om kurset og melde dig til.

----

Om Mette Glargaard:
Født 1966, som datter af skuespiller Inger Gleerup og entertainer Poul Glargaard.
Som datter af en alkoholisk mor og en narcissistisk far, har hun arbejdet med den personlige rejse ud på den anden side af en svær barndom, og har i 30 år hjulpet mennesker, som har noget traumatisk i bagagen, som hun selv.
Mette Glargaard har blandt andet skrevet og udgivet bestsellerne "Selvværd for begyndere" og "Helterejsen - slip følgerne af din opvækst" og holder adskillige foredrag over hele landet hvert år. Det er nyt, at hun nu udgiver onlinekurser, der kan hjælpe flere.
Kontaktperson:
Mette Glargaard
Telefon:31351337
 
Afsender:
Glargaard
Kildegårdsvej 15
2900 Hellerup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse