Pressemeddelelser
Publiceret den: 02-02-2017
Brejninggaard Efterskole fik i december forvandlet deres energi og kærlighed til gymnastik til en donation til Danmarks Indsamling 2017 ved et kæmpe gymnastikshow. Det lykkedes 850 energiske gymnaster og 1400 veloplagte tilskuere at samle omkring 47.000 velgørende kroner ind til sultne børn verden over.

Der er børn rundt omkring i verden, der ikke får mad hver dag. Det er børn, som ikke har energi og kræfter til at gå i skole eller lege. Med et storslået gymnastikshow samlede Brejninggaard Efterskole derfor ind til netop de sultne børn.

Årets store Danmarks Indsamlings-show finder sted på lørdag den 4. februar, men allerede den 18. december sidste år løb et kæmpe gymnastikshow af stablen I Skjern Bank Arena. Brejninggaard Efterskole var værter og initiativtagere – men det var gymnastikken og et fantastisk veloplagt publikum, der var sammen om at skabe det store arrangement.

Energi blev til værdi
Gymnaster og dansere fra Brejninggaard Efterskole, DGI Ringkøbing-Skjerns Egnshold, BTG TeamGym, X-holdet Brejninggaard, DGI Østjyllands Rep-hold, Outrup Powertumbling, Balletskolen i Ringkøbing-Skjern, Musikskolen i Ringkøbing-Skjern, Ritto Dans - sammen med et meget veloplagte publikum – samlede i år ikke mindre end 47.135 kroner ind. Beløbet mangler stadig at blive fintalt, men det er allerede ca. 12.000 kroner mere end sidste års resultat. Pengene går direkte til Danmarks Indsamlingen 2017.

For den vestjyske efterskole er gymnastikken et hjertebarn, og da de ved, at ingen rammes hårdere af sult end børn, var de ikke i tvivl om, at de kunne bruge netop gymnastikken til at støtte den sag.

”Vi er kæmpe stolte over dette show, den enorme opbakning, det økonomiske resultat, der nu – i Brejninggaards ånd – og i gymnastikken i Vestjyllands sande tegn - skaber værdi for andre! Helt vidunderligt at opleve publikums store opbakning og ikke mindst at opleve alle gymnaster og dansere i et kæmpe fællesskab, fordi det er sjovt, fordi det giver mening, og fordi det skaber værdi for andre end kun os selv,” lyder det fra viceforstander Kristian Grell.

På utallige opfordringer fra mange af deltagerne har Brejninggaard Efterskole valgt at gentage arrangementet igen til næste år - det bliver lørdag den 16. december 2017.

Mere information
Mere information om Brejninggaard Efterskoles indsamling kan fås hos viceforstander, Kristian Grell på 97 38 16 44, 22 76 79 78 eller kristian@brejninggaard.dk.
Kontaktperson:
Kristian Grell
Telefon:22767978
 
Afsender:
Brejninggaard Efterskole
Brejninggaardsvej 12
6971 Spjald
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse