Pressemeddelelser
Publiceret den: 30-01-2017
Besøg Kop & Kande og få gratis kaffe samt tips og tricks til din egen kaffebrygning.

For de fleste starter dagen først når morgenkaffen er nydt. Kaffemaskinerne brygger litervis rundt om på de danske arbejdspladser, og danskerne mødes på kaffebarer til hyggelige stunder. De senere år er kaffekulturen også rykket ind i danskernes hjem, og der er kommet stor fokus på at få kvalitet i kaffekopperne.

Der er mange måder, du kan brygge den helt perfekte kop kaffe på, men hvad der passer bedst til dig, kan du kun selv afgøre. Uanset om du brygger på en traditionel kaffemaskine med filter og dryp, i en smuk stempelkande og tålmodigt venter til kaffen er klar, eller på en professionel espressomaskine med de mange muligheder for mælkeskum og variationer, kan Kop og Kande hjælpe med tips og tricks, som fuldender dit bryg eller udvider din horisont.

Kom ind i butikken og oplev den nye kaffemaskine Svart Presisjon fra Wilfa, som er produceret i samarbejde med verdens bedste barista Tim Wendelboe. Med sit prisvindende design og flow control brygger Wilfa Svart Presisjon kaffe til perfektion. Vejledende udsalgspris er 2.499 kr., men Svart Presisjon forhandles fra lørdag d. 4. februar til fredag d. 3. marts i Kop & Kande til en introduktionspris på kun 1.499,-.

En god kop kaffe bliver kun bedre af at blive serveret i en smuk kop. I Kop & Kande er der et stort udvalg af kopper og serveringstilbehør, som passer til enhver smag. Stilfulde kopper i et tidsløst design, kan løfte din kaffeoplevelse til et helt nyt niveau.

I Kop & Kande kan du nu få en gratis kop kaffe mens du handler, og du vil få et gratis kaffemagasin med hjem, som kan give inspiration til din egen kaffebrygning.
Kontaktperson:
Mette Ekmann
Telefon:86 61 43 00
 
Afsender:
Kop & Kande
Fabrikvej 13
8800 Viborg
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse