Pressemeddelelser
Publiceret den: 30-01-2017
Når KROP-SIND-ÅND Helsemessen slår dørene op fredag den 3. februar kl. 10.00, er det i nye rammer i Brøndby Hallen.

Falconer Centret, som har huset messen igennem 21 år skal renoveres, og det har givet lejlighed til at finde nye og bedre rammer for Danmarks største holistiske helsemesse.

”Vi glæder os meget til at åbne KROP-SIND-ÅND Helsemessen i Brøndby Hallen. Et nyt sted lukker op for en helt ny dynamik i messens sammensætning, og det er et kæmpe plus for vores gæster, at vi på den måde har fået rigtig mange nye udstillere med. Her er også gode busforbindelser, og masser af gratis parkeringspladser for dem der kommer i bil. Det er noget som vi ikke tidligere har kunnet tilbyde vores gæster, så det er vi naturligvis glade for” udtaler Susanne Mehl Bengtson der står bag DanInfo Messerne.

Mød Henriette Zobel og Mickey Gjerris på messen
Messens nye location i Brøndby Hallen, har også nogle super lokaler til de mange workshops og foredrag, som messen hvert år byder på. Både fredag, lørdag og søndag er programmet spækket med interessante foredrag. I år kan du blandt andet møde Henriette Zobel, der fredag bliver interviewet om nedtur og optur, spiritualitet og livet generelt, af redaktøren på Prana-magasinet, Ercan Alister Kosar.
Lørdag kl. 15 kan du høre lektor i bioetik og samfundsdebattør Mickey Gjerris komme nærmere ind på forholdet mellem kødspisning, klimaudfordringer og ånd og vise, hvordan vejen frem er at ændre synet på os selv, naturen og det gode liv i stedet for at blive ved med at ændre på verden.

Ingen helsemesse uden Cannabis
Menneskekroppen er fyldt med receptorer der optager næring fra vores kost. Forskning viser, at de receptorer vi har flest af i kroppen, ligner cannabisplantens stof Cannabidiol (CBD) i struktur. Cannabis er en af de mest omdiskuterede planter i medierne for tiden, og fredag og lørdag kan du få et indblik i kroppens cannabinode system, og uddybning af hvordan cannabis stimulerer kroppens egne funktioner mod et bedre helbred. Der er til foredraget ”Raw Cannabis - Det Cannabinoide System” med Vanessa Filcic.

”De nye rammer i Brøndby Hallen, har givet mulighed for 115 foredrag, minikurser og koncerter, til de gæster der besøger messen, og det er et virkelig spændende program vi kan præsentere i år.
Bla. har vi om lørdagen et af lokalerne dedikeret til et Yoga Event, her kan gæsterne deltage i 7 forskellige yogaworkshops. Men selv i de nye lokaler er der begrænsede pladser, så man skal huske at booke plads til den Yoga-workshop man har lyst til at prøve, når man kommer lørdag morgen” minder Susanne Mehl Bengtson om.

200 udstillere står klar til at hjælpe
Du kan i år opleve 200 udstillere, der står klar til at hjælpe dig, - med alt mellem himmel og jord. Uanset om du vil vide mere om de nyeste tendenser inden for kost, stress, terapi, lydhealing, tantra, kristendom, mindfulness, healing, zoneterapi eller bare have en skøn omgang massage, så er der masser af behandlere og spændende information at finde på messen.

Måske er det mere det spirituelle der trækker? Så kom forbi og prøv tarotlæsning, håndlæsning, læsning i kaffegrums, afdødekontakt eller clairvoyant rådgivning hos en af de mange udstillere.
Som altid er her også et væld af stande, med spændende produkter inden for den alternative verden. Køb massagebrikse, penduler, bøger, krystaller, tarotkort, smykker eller grøn energi.

”Vi glæder os rigtig meget til messen, som vi igen i år, synes har nogle virkelig spændende udstillere og foredrag. Vi står som altid klar til at hjælpe vores gæster, som vi håber, tager godt imod de nye muligheder i Brøndby Hallen” afslutter Susanne Mehl Bengtson.
Kontaktperson:
Susanne Mehl Bengtson
Telefon:20 33 70 89
 
Afsender:
DanInfo Messerne
Sepstrupvej 67
8653 Them
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse