Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-01-2017
Solrød kommune vil være med til at understøtte borgernes lyst og muligheder for aktiviteter og andre tilbud og dermed skabe borgerfællesskaber og samskabelse gennem platformen GoJoin.

Udbuddet af aktiviteter i kommunen er mange – enten gennem det etablerede forenings – og klubliv eller via folkeoplysningen. Der er mange tilbud, og det kan være svært at overskue, hvilke muligheder der er, når man gerne vil have et godt og aktivt liv.
”I dag skal kommunikation være mobil, enkel og fleksibelt. Det er præcis dét, som den nye app GoJoin tilbyder.
Derfor forventer vi også, at GoJoin vil være den platform, som børn, unge og ældre vil anvende, når nye aktiviteter skal findes, eller oprettes”, fortæller Kim Heinrich Andersen fra Kultur & Fritid i Solrød kommune”

Derfor har Solrød kommune indgået en partnerskabsaftale med AOF Danmark om anvendelse af deres nye platform GoJoin, hvor man ved hjælp af sin smartphone eller web kan oprette eller tilmelde sig arrangementer, begivenheder, koncerter, events, aktiviteter eller kurser – helt gratis.

Solrød kommune vil møde brugernes behov
Undersøgelser viser, at fritidsaktiviteter er vigtige for danskernes identitet. Men hvor vi tidligere gik til holdsport hver tirsdag og aftenskole hver torsdag, så har vores fritidsvaner ændret sig. I dag skal aktiviteterne kunne passes ind i en travl hverdag, kunne udvikle os som mennesker, og så vil vi som brugere have mere indflydelse på aktiviteten.

Fritid er i dag mere identitetsskabende, og derfor vil Solrød kommune gerne have at borgerne selv skal være med til at bestemme hvad der findes af tilbud i lokalsamfundet. Samtidig vil kommunens aktiviteter også kunne findes på GoJoin. Målet er at alle tilbud i kommunen bliver samlet på en platform, så det bliver nemmere for borgerne at finde frem til hvad der findes af aktiviteter og hvor man kan møde nye mennesker der gerne vil dele ens passion. ”Det skal være let for borgerne at tilmelde sig arrangementerne, og vi glæder os til at komme i gang”.


Fakta om GoJoin:
• Non – profit
• En platform, hvor du kan oprette kurser og arrangementer eller melde dig til en aktivitet.
• Det er brugerne der bestemmer indhold, sted, antal deltagere og pris.
• Brugerne sikrer kvaliteten ved at rate aktiviteterne.
• Kurser, undervisning og arrangementer bliver mere tidssvarende og tilgængelige for alle.
• Brugervenligt for alle med smartphone, tablet og computer.
Kontaktperson:
Humaira Nasim
Telefon:61688484
 
Afsender:
AOF Danmark
Molestien 7
2450 København SV
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse