Pressemeddelelser
Publiceret den: 05-01-2017
Halvdelen af deltagerne på kurset er helt sikre på at få job på den nye psykiatriske afdeling i Vejle, men kundechef og daglig leder Anna Radomska fra Elite Miljø håber på at lidt flere kan få tilbudt et af de eftertragtede jobs fra 1. februar 2017.

Siden november 2016 har 16 engagerede kursister gennemgået et specielt sammensat kursusforløb med det formål, at tilegne sig kompetencer til at varetage jobbet på den psykiatriske afdeling i Vejle. De opgaver der skal løses, er ikke kun rengøringsopgaver, men er som noget nyt udvidet til at omfatte portøropgaver samt servering af mad.
De kompetencer, der har været fokus på, udover rengøring, har været fødevarehygiejne, ergonomi, kunde -og leverandørforhold, kursus i personlig udvikling samt konflikthåndtering.

Anna Radomska har fulgt forløbet meget tæt og har deltaget i flere af kurserne med det formål at lære hendes kommende teammedlemmer at kende – både fagligt men også personligt. Det er en helt unik mulighed for på forhånd at lære ens kommende medarbejdere at kende. Hun brænder for den nye opgave og glæder sig til det fremtidige samarbejde.

Parwis er en af de 16 kursister. Han tog imod tilbuddet om dette kursusforløb fordi indholdet var bredt og han så muligheden for et job, hvor han ville få mulighed for at være serviceminded, at samarbejde med andre mennesker, men også at lære nye mennesker kende - en naturlig del af arbejdsopgaverne i jobbet.

Parwis har tidligere arbejdet inden for den pædagogiske verden og senest hos PostNord. Han er parat til at arbejde i en helt ny branche.

”Hvad så hvis du er en af dem der ikke får tilbudt et job?” Parwis svarer uden tøven – jeg vil blive lidt ked af det, men jeg har på kurset erhvervet kompetencer, der gør at jeg kan søge arbejde et andet sted, så det går nok. Personligt har jeg rykket mig meget, og jeg er utrolig taknemmelig for de helt nye indsigter som faglærer Søren Pedersen har formidlet i undervisningen. Jeg ser det som en win win situation uanset hvad.

Afslutningsvis ønsker Anna at understrege, at dette koncept, som Jobcenter Vejle har været med til at udvikle, med fordel kan udbredes til andre brancher. Hun synes det er en stor succes hele vejen rundt og har været utrolig glad for det gode samarbejde og den kompetente faglige sparring med faglærer Lene Rasmussen.

Baggrund for projektet.
Jobcenter Vejle har, i samarbejde med Elite Miljø og AMU SYD, lavet et uddannelsesforløb for personer, der skal arbejde på den nye psykiatriske afdeling i Vejle.

Rengøringschef Pia Holst og HR-chef Susanne Møller Nielsen, har sammen med Jobcenter Vejles medarbejdere Poul Hvid Jensen og Conni Zacho Brinch været de bærende kræfter i relation til at få dette projekt udviklet og igangsat.
Kontaktperson:
Lone Skytteløv
Telefon:76 37 37 15
 
Afsender:
AMU SYD
C F Tietgens Vej 6
6000 Kolding
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse