Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-12-2016
Den Rare Julemand har gennem december måned gennemført en undersøgelse blandt brugerne på Den Rare Julemands Facebook side. Undersøgelsen viser den 21/12 2016, at hele 75% af brugerne ryger direkte ind på julemandens artigliste. Kun 15,6 af brugerne har været så uartige i år, at de kan risikere at finde hjemmestrikkede strømper og lange uldne underbukser under træet. Under 1% var ganske chokerede over at opdage, at julemanden faktisk har en liste med alle de artige - og uartige.

"Hohohoooo" - udtaler Den Rare Julemand og fortsætter: "Der er rigtig mange artige i år. Og de få uartige kan jo stadig nå at flytte liste. Det kræver blot en lille indsats med masser af gode gerninger og god opførsel generelt frem mod juleaften."

Den Rare Julemand har selv gjort en indsats for at få endnu flere på artig-listen, idet han gennem hele december har åbnet låger i Karma-kalenderen - en julekalender befriet for dårlige stykker chokolade, små tåbelige tegninger og konkurrencer. Kalenderen har bare indeholdt små daglige opfordringer til at gøre noget godt for andre og måske også for sig selv.

"Jeg er overbevist om, at min Karma Kalender har haft en - endog stor - positiv indflydelse på den høje procentdel af artige" - slutter Den Rare Julemand.

Har man glemt at sende en ønskeseddel til julemanden, kan man heldigvis stadig nå det på de sociale medier, hvor man bl.a. på Facebook finder Den Rare Julemand.

www.facebook.com/DenRareJulemand
Kontaktperson:
Den Rare Julemand / Peter Dalsgaard
Telefon:51317514
 
Afsender:
Peter Dalsgaard Entertainment
Hannesvej 3
8680 Ry
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse