Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-12-2016
Brejninggaard Efterskole fik forvandlet deres energi og kærlighed til gymnastik til en donation til Danmarks Indsamling 2017. Gymnastikshowet var en gentagelse af sidste års succes – og i år lykkes det 850 energiske gymnaster og 1400 veloplagte tilskuere at samle endnu flere velgørende kroner ind.

Årets store Danmarks Indsamlings-show finder sted den 4. februar 2017, men allerede søndag den 18. december løb et kæmpe gymnastikshow af stablen I Skjern Bank Arena. Brejninggaard Efterskole var værter og initiativtagere – men det var gymnastikken og et fantastisk veloplagt publikum, der var sammen om at skabe det store arrangement.

Energi blev til værdi
Gymnaster og dansere fra Brejninggaard Efterskole, DGI Ringkøbing-Skjerns Egnshold, BTG TeamGym, X-holdet Brejninggaard, DGI Østjyllands Rep-hold, Outrup Powertumbling, Balletskolen i Ringkøbing-Skjern, Musikskolen i Ringkøbing-Skjern, Ritto Dans - sammen med et meget veloplagte publikum – samlede i år ikke mindre end 47.135 kroner ind. Beløbet mangler stadig at blive fintalt, men det er allerede ca. 12.000 kroner mere end sidste års resultat. Pengene går direkte til Danmarks Indsamlingen 2017.

”Vi er kæmpe stolte over dette show, den enorme opbakning, det økonomiske resultat, der nu – i Brejninggaards ånd – og i gymnastikken i Vestjyllands sande tegn - skaber værdi for andre! Helt vidunderligt at opleve publikums store opbakning og ikke mindst at opleve alle gymnaster og dansere i et kæmpe fællesskab, fordi det er sjovt, fordi det giver mening, og fordi det skaber værdi for andre end kun os selv,” lyder det fra viceforstander Kristian Grell.

På utallige opfordringer fra mange af deltagerne har Brejninggaard Efterskole valgt at gentage arrangementet igen til næste år - det bliver lørdag den 16. december 2017.

Mere information om Brejninggaard Efterskoles indsamling kan fås hos viceforstander, Kristian Grell på 97 38 16 44, 22 76 79 78 eller kristian@brejninggaard.dk.
Kontaktperson:
Kristian Grell
Telefon:22767978
 
Afsender:
Brejninggaard Efterskole
Brejninggaardsvej 12
6971 Spjald
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse