Pressemeddelelser
Publiceret den: 15-12-2016
Neopixels hulmursisolering sætter helt nye standarder for isolering i Danmark. Systemet giver 25 års garanti på isoleringsværdien og en 20 % bedre isoleringsevne. Neopixels har eneforhandling af systemet i Danmark.

Neopixels hulmursisolering anvendes over store dele af Europa og er en god nyhed på det danske isoleringsmarked. Systemet blev tilgængeligt i Danmark lige omkring sommerferien og anvendes i dag bredt på markedet.

Ingen fugtoptagelse i hulmuren

Neopixels patenterede isoleringssystem består af Neopor grafitperler og Neofixx bindemiddel, og systemet opnår en brandklasse E godkendelse, som er den højeste på markedet inden for polystyren. Systemet er diffusionsåbent og tillader slagregn at løbe igennem isoleringen uden optagelse af fugt. Det betyder, at der ikke kan udvikles skimmelsvamp, og at luftfugtigheden er lav. Systemet har lyddæmpende egenskaber og er dokumenteret CO2 neutral efter 2-3 måneder.

Energihuset begejstret

Energihuset A/S i Sæby, Hjørring, Hedensted og København har anbefalet systemet siden det kom på markedet og Partner, Johnny Vittrup udtaler: ”Vi er glade for, at løsningen er kommet på markedet. Med Neopixels kan vi både anbefale kunderne at få tømt hulmuren inden indblæsning af nyt materiale og en ny isolering, der ikke optager fugt. Vi følger dermed bygningsreglementets anbefalinger. Neopixels systemet anvender en særlig lim, som sikrer, at løsningen bliver stående i muren og ikke falder sammen. Det er et stort plus, som også ved en eventuel vinduesudskiftning sikrer, at perlerne ikke løber ud, som vi ellers ofte ser.”

Tømning af hulmuren som de eneste

Det patenterede system til hulmursisolering tilbyder som de eneste i Danmark udsugning af gammelt granulat fra hulmuren før påfyldning af nyt. Ejer af Neopixels Danmark, Nicki Petersen udtaler: ”Vi starter altid med at tømme gammelt granulat ud af huset/bygningen. Granulatet er ofte fugtigt og faldet sammen i muren. Det giver en rigtig dårlig isolering. Efter tømning indblæser vi skånsomt Neopor grafitperler og Neofixx bindemiddel og tester at systemet ligger korrekt i muren. Neopor perler er lukkede celler, som ikke kan optage fugt. Vi ser derfor nogle rigtig gode resultater med systemet.”

Uddannede isolatører får ros

Neopixels Danmark har uddannet 11 isolatører på eget akademi og Aros Isolering i Højbjerg ved Aarhus er en af dem. Aros Isolering har en karakter på 4,8 ud af 5 mulige på håndværker.dk og en af udtalelserne er kommet fra Niels Bach-Valeur: ”Vi fik lavet ny hulmursisolering i vores bindingsværkshus fra 1967. De gamle Leca nødder blev suget ud, og der blev indblæst ny Neopixels isolering. Aros Isolering leverede dokumentation for både isoleringsevne, garanti og testresultater, baseret på bindingsværksmure. Arbejdet blev udført hurtigt og præcist, og der blev ryddet meget pænt op bagefter. Prisen blev som aftalt, og der er ingen tvivl om arbejdets kvalitet.”

Også til krybekældre og etageisolering

Neopixels isoleringssystem kan også anvendes til krybekældre og til etageisolering. Til krybekældre kan systemet udlægges direkte på vand, som giver nogle unikke muligheder for at nedbringe luftfugtigheden og opnå væsentlige energibesparelser.
Kontaktperson:
Ivan Jørgensen
Telefon:20100580
 
Afsender:
Neopixels Danmark
Hornbjergvej 19
8543 Hornslet
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse