Pressedistributør

Pressedistributør

Presseudsendelser.dk kan hjælpe med distribuering af dine pressemeddelelser, således at de havner hos de rigtige modtager på nyhedsredaktionerne – lad os være din Pressedistributør!

Som enkelt person eller virksomhed er det ofte et stort arbejde at holde mail-lister og redaktionslister opdateret – Vi har derfor gjort det supernemt for dig eller din virksomhed at sende pressemeddelelser af sted.

Det eneste det kræver er at du opretter en gratis bruger her – Så sørger vi for at holde maillister på journalister og redaktioner opdateret i vores system. Du skal så blot vælge de medier du ønsker skal modtage din pressemeddelelse – Du finder den komplette medie-liste her.

Hos presseudsendelser.dk har vi gjort det nemt at komme i gang og du kan frit vælge hvilken pakke du ønsker. Vores pakker er opdelt efter dit udsendelsesbehov og starter ved én udsendelse til 275,-. Vi er Danmarks billigste pressedistributør.

Pressedistributør som dækker alle brancher

Vores medieliste dækker over 1500 danske medier som er opdelt efter branche, så du nemt kan få overblikket over de mest relevante. Vi opdaterer og tilføjer løbende medier til listen, du altid kan nå ud til din målgruppe. Du kan sågar oprette og gemme medielister via din bruger-konto når du er logget på.

I sidste ende er det selvfølgelig op til journalisten eller redaktøren om din pressemeddelelse bliver bragt eller henlagt.

Dette afhænger naturligvis af forskellige parametre og vi som pressedistributør anbefaler, at du tager et kig på vores guide som du finder her: Gode råd når du skriver pressemeddelelser.

Hvorfor benytte os som Pressedistributør?

Du skal benytte os som pressedistributør, fordi vi tilbyder dig hele pakken. Ja, kort sagt betyder dette at du både kan få hjælp til skrivning af pressemeddelelser, Udsende din pressemeddelelse, og få overvågning af medier.

Hjælp til skrivning og udsendelse.

Vores Journalist og kommunikationsrådgiver har arbejdet i branchen siden 1997 og har derfor indgående viden og erfaring om hvilken vinkel og indhold der gør at netop din pressemeddelelse bliver bragt i de ønskede medier.

Du kan vælge blot at få hjælp til skrivningen af pressemeddelelsen eller du kan vælge hele pakken som indeholder skrivning, udsendelse og overvågning – Læs mere her.

Overvågning af medier

Har du behov for at kunne dokumentere at din pressemeddelelse bliver bragt, kan du som en ekstra ydelse bestille overvågning af medier. Du kan vælge mellem 1, 2 eller 3 måneders overvågning og du kan læse mere om hvordan vi tilbyder denne service her.

Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166