Hvordan vælger jeg medier til min pressemeddelelse?

Med presseudsendelser.dk kan du nemt og billigt udsende dine pressemeddelelser til over 1500 forskellige danske medier. En god pressemeddelelse som bringes i de danske medier kan få stor positiv betydning for dig eller din virksomhed. Det er derfor vigtigt at ramme de rigtige medier, når du vil frem i nyhedsstrømmen.

Du skal derfor vurdere og researche på, hvilke medier der er velegnet til din pressemeddelelse – Egner den sig bedst til den lokale avis, et dagblad eller online medier?

Tag et kig på relevante medier

Udvælg en række medier og lær dem at kende – Find ud af hvilke historier de vælger at bringe. Har de specielle redaktioner indenfor eks. sport, livsstil osv., så undersøg grundigt, hvordan din pressemeddelelse vil passe ind.

Opret en gratis bruger her på presseudsendelser.dk og gå i gang med at opsætte de interessante nyhedsmedier på ”medielisten”, så er du klar til at kunne udsende dine pressemeddelelser, når de er færdige.

Du kan oprette og gemme alle de Medielister, du ønsker via din bruger på presseudsendelser.dk.

Lokal eller landsdækkende?

Vores liste med medier indeholder over 1500 forskellige danske medier, både små lokale aviser og de helt store danske dagblade med deres tilhørende fagredaktioner.
Du skal vælge dine modtagere ud fra budskabet og relevansen af pressemeddelelse. Sidder du i en større dansk virksomhed og gavner dit budskab den brede befolkning, bør du sandsynligvis gå efter de landsdækkende medier.

Sidder du derimod i en lokal forening eller lokal virksomhed, som har noget på hjertet, bør du naturligvis holde dig til de omkringliggende lokale medier.
Der er naturligvis undtagelser for ovenstående – og nogle gange kan et budskab være en sensation, selvom det kommer fra en privatperson eller mindre virksomhed.

Vi har gjort det nemt for dig

Vores store mediedatabase er delt op i forskellige kategorier, så du nemt får et overblik over eks. regionale dagblade, mode & livsstil, politik, lokale dagblade for blot at nævne nogle af kategorierne. Du finder vores aktuelle medieliste her: https://presseudsendelser.dk/medier.html

Via din bruger på presseudsendelser.dk kan du nemt oprette og gemme dine egne medielister i vores system. Du kan også oprette en adressebog, hvis du ønsker at tilføje egne modtager på dine presseudsendelser.

Kom gratis i gang med din bruger her.

Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166