Hjælp til dine pressemeddelelser
Hjælp til dine pressemeddelelser

Søger du hjælp til at komme i gang med at skrive pressemeddelelser? Vi har her samlet de bedste råd, så du kan komme godt i gang – Har du ikke selv mod på at gå i gang og vil overlade skrivningen til en professionel, kan vi også være behjælpelige med dette.

Kom godt i gang

En god pressemeddelelse kan være et effektivt værktøj til at få skabt positiv omtale for din virksomhed og derved eksempelvis øge kendskabsgraden. Det er dog vigtigt at gøre et godt forarbejde, så det er nemt for de medier, du sender din pressemeddelelse til, at forstå budskabet med din pressemeddelelse. 

Presseudsendelser.dk håndteret ca. 1500 danske medier, store som små – alle disse redaktioner og journalister modtager dagligt et stort antal pressemeddelelser, som de skal sortere blandt, og netop derfor er det meget vigtigt, at din pressemeddelelser er udformet således, at det kræver mindst muligt arbejde fra redaktionens eller journalistens side.

Har du ikke før prøvet at skrive pressemeddelelser, anbefaler vi, at du læser denne blogartikel: Opskriften på den gode pressemeddelelse.

PR Hjælp fra Presseudsendelser.dk

Ønsker du hjælp til udformningen af din pressemeddelelse, kan vi også tilbyde dette – For 2400,- DKK står vi for at sætte telefoninterview op, skrive pressemeddelelsen samt at foretage en korrekturgang med dig. 

Vores journalist og kommunikationsrådgiver har erfaring fra mediebranchen siden 1997 – blandt andet som journalist og redaktør på forskellige magasiner og blade. 

Han kender derfor mediernes krav til pressemeddelelser og dine behov som afsender af pressemeddelelsen særdeles godt.

Når din pressemeddelelse er gennemarbejdet og godkendt af dig, kan du nemt udsende den til de ønskede medier via vores presseudsendelsesservice, som koster 275,- DKK – Du kan gratis oprette en konto til vores system her

Så kan du i ro og mag forberede udsendelsen, indtil din pressemeddelelse er klar.
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166