Eksempler på pressemeddelelser

Eksempler på pressemeddelelser

Hvem er vi

Presseudsendelser.dk gør det nemt for dig at udsende dine pressemeddelelser til over 1.500 danske medier samtidigt med, at det er nemt og billigt.

Vi har gennem årene udviklet et nemt og brugervenligt system, som gør det let for alle typer af brugere at udsende deres pressemeddelelser – samtidig tilbyder vi forskellige løsninger, som kan vælges alt efter det udsendelsesbehov der måtte være – vores priser starter ved 275,- for en enkelt udsendelse. Du kan læse mere om vores løsninger i menuen ved fanen ”Produkter”.

Vi tilbyder, at man kan oprette en gratis bruger i vores system, og på denne måde selv opleve, hvor nemt det er at opsætte sin pressemeddelelse og gøre den klar til udsendelse.

Ønsker du at få hjælp til udformningen af dine pressemeddelelser, tilbyder vi en ”lad os skrive” løsning, hvor vores journalist og kommunikationsrådgiver udformer pressemeddelelsen for dig. Denne løsning kan du læse mere om her.

Eksempler på pressemeddelelser

Vores liste med pressemeddelelser indeholder kun pressemeddelelser udsendt fra vores eget presseudsendelsessystem og som er skrevet af vores brugere her på presseudsendelser.dk

I skrivende stund rummer vores pressemeddelelsesarkiv over 2.500 forskellige pressemeddelelser, og vi opfordrer dig til at bruge vores store arkiv til at få et indtryk af, hvordan andre skriver og udformer deres pressemeddelelser.

I arkivet kan der nemt via søgefunktionen søges på enkelte søgeord, hvorefter man får vist pressemeddelelser, som indeholder disse ord. Du kan også vælge at gøre brug af vores ”søge-emne” funktion, således at pressemeddelelser som vores brugere har givet et emne ved oprettelse vises i listetabellen.

Når der oprettes en ny pressemeddelelse i vores system, kan man bl.a. vælge mellem disse emner:

Apps, IT og mobiltelefoner, Bil og motor, Bygge og anlæg, Butik og Specialhandel, Bøger og film samt Børn og unge – samt 37 andre muligheder, således at vi dækker meget bredt i vores emnevalgsmuligheder.

Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166