Pressemeddelelser
Publiceret den: 11-09-2017
Enan Galaly, grundlægger for danske internationale hotelkæde Helnan, som har hovedsæde på Helnan Marselis Hotel i Aarhus, holdt åbningstalen for the International Association of University Presidents – en sammenslutning af topledere fra højere uddannelsesinstitutioner i verdenen – ved deres kongres, der blev afholdt i Wien for nylig.

Enan Galaly blev genvalgt som formand for sammenslutningens rådgivende komité. Udnævnelsen fandt sted på det historiske rådhus i Wiens centrum under overværelse af universitetsrektorer fra forskellige nationer, undervisningsministre og indflydelsesrige internationale personer fra forskellige verdensdele.

Konferencens åbningstale blev holdt af den østrigske præsident Alexander Van der Bellen og af FN’s generalsekretær Antonio Guterres, hvis tale blev transmitteret på storskærm.

I sin tale sagde Enan Galaly, at det for ham var et særligt sammentræf at blive udnævnt til denne internationale position på dette historiske sted, som kun er i kort afstand fra det sted, hvor han solgte aviser, da han forlod sit hjemland Egypten. Det er også i nærheden af det herberg for hjemløse, hvor han sov i starten af sit nye liv i Europa, før han kom til Danmark.

På fotoet: Enan Galaly holder tale på Wiens rådhus og overrækker symbolet på konferencens åbning til Dr. Kahka Shengelia, præsident for The International Association of University Presidents.
Kontaktperson:
Mark Fisher
Telefon:86144411
 
Afsender:
Helnan Marselis Hotel
Strandvejen 25
8000 Aarhus C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse