Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-09-2017
En donation fra Det Obelske Familiefond til Misbrugsportalen og Østifterne, sikrer en styrket indsats for pårørende misbrugsramte familier.

- Jeg er meget taknemlig for bevillingen, som virkelig gør en stor forskel for en gruppe mennesker, som kæmper med en svær dagligdag i misbrugets skygge, og som har meget begrænsede muligheder for at få hjælp.

Det er primært pårørende, som enlige mødre eller fædre med småbørn, der vil drage meget gavn og støtte af indsatsen, hvilken der er en stor efterspørgsel omkring. Der er kun meget få steder at henvende sig som pårørende, for at modtage hjælp og støtte, oftest med lange ventelister og siger Silvia Meyer, initiativtager og direktør af Misbrugsportalen.

Støtten som er særligt målrettet pårørende i misbrugsramte familier, har allerede vakt glæde og håb hos de mange pårørende i København, som nu kan få direkte og hurtig adgang til professionel hjælp gennem pårørendegrupper, individuelle samtaler og NADA behandling hos Misbrugsportalen.

- Silvia Meyer fortsætter: ”Pårørende til misbrugsramte, er ofte en overset og underprioriteret målgruppe, som der kun findes få spredte tilbud til. Det er sårbare mennesker, som udover at være økonomisk, mentalt og følelsesmæssigt pressede, har et meget begrænset netværk i deres liv og er belastet med komplekse problemer, i forlængelse af deres nærmestes misbrug.

Bevillingen fra Det Obelske Familiefond på knap 1 million kr., suppleret med et tilsagn fra Østifterne på 250.000 kr. sikrer at Misbrugsportalen over de kommende 2 år, kan tilbyde pårørende i København og omegn, udvikle tilpassede gruppetilbud, individuelle samtaler og afstressende aktiviteter, som kan afhjælpe deres belastede situation og styrke deres netværk og familiens trivsel.

Pårørende i hele Storkøbenhavn, kan nu booke en individuel pårørende samtale direkte fra hjemmesiden og herefter tilknyttes et gruppeforløb.

For yderligere oplysninger kontakt:
Silvia Meyer, Direktør hos Misbrugsportalen
Kontaktperson:
Silvia Meyer
Telefon:20207713
 
Afsender:
Misbrugsportalen
Overgaden Oven Vandet 10
1415 København K
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse