Pressemeddelelser
Publiceret den: 22-08-2017
Den 24. og 25. august næste år åbner HC Andersen Tattoo Convention i Dok5000. Det bliver den første internationale tattoomesse i Odense nogensinde.

HC Andersen Tattoo Convention 2018 bliver to dage i kropkunstens navn og afvikles helt i tråd i HC Andersens kunstneriske ånd.
Her vil alle kunne opleve de bedste tatovører fra ind og udland, der vil udføre deres arbejde på messen, hvor publikum kan komme helt tæt på og opleve tatoveringerne blive udført eller selv blive tatoveret af nogle af de bedste tatovører.
HCA Tattoo Convention afholdes 24. - 25. august 2018 i Dok5000 under HCA Festivals ugen, hvor der strømmer med mennesker til HC Andersens fødeby, Odense.

HC Andersen Tattoo Convention bliver Odenses første tattoo convention og vil sætte Odense og Fyn på verdenskortet, når det gælder tatoveringer og kropskunst i verdensklasse. Det er i hvert fald målet for Morten Jørgensen, der er initiativtager til den nye tatoveringsmesse i Odense.
- Jeg har længe overvejet at arrangere en tattoo convention i Odense. Det mangler i så stor en by og vi har et stærkt tattoomiljø og i det hele taget en stor interesse for kunst og kultur her i byen, så nu skulle det være, siger Morten Jørgensen, der har 10 års erfaring som tatovør og ejer Søhus Tattoo, der tilfældigvis ligger ved siden af HC Andersens barndomshjem i det centrale Odense.
Morten Jørgensen er gået sammen med Orbit Event Group, der arrangerer Prison Ink Tattoo Convention i Fængslet, Horsens, om at arrangere en lignende convention i Odense.
- Jeg har kontakterne i tattoomiljøet og de har erfaringen med at lave succesfulde events, så derfor er det et perfekt match til at få arrangeret en convention i Odense, der fra første år afvikles på professionelt niveau, siger Morten Jørgensen.

Der bliver plads til omkring 150 tatovører til HCA Tattoo Convention. Tatovørerne bliver inviteret til at deltage for at sikre det højest mulige kunstneriske niveau og derudover vil der desuden blive afviklet et seminar målrettet tatovører dagen før den officielle åbningsdag.
- Målet at lave en messe, hvor alle er velkomne og åbne faget og kunsten op for alle nysgerrige. Det bliver en messe med en åben og gæstfri atmosfære, hvor det er kropskunsten der er i fokus og hvor alle kan komme og hygge sig, høre live musik, spise god mad og drikke nogle øl, siger Morten Jørgensen, der planlægger at HCA Tattoo Convention bliver en årlig tilbagevendende begivenhed i Odense i august.
Kontaktperson:
Morten Jørgensen
Telefon:22425754
 
Afsender:
HCA Tattoo Convention
Seebladsgade 2
5000 Odense C
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse